Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Spotkal na kosiarzy co kosili naturalnie posypywano

Spotkal na kosiarzy co kosili naturalnie posypywano 9 years 1 month ago #130

• taddeo28
  • taddeo28's Avatar
Zwierzchnik podchodzi do kosiarzy. - "A czyje totez?" - "Toz mow nasza, - momencik dzentelmeni odparuja - ze to calosc szlachcica Jana." - "Przeurocze laki jestes, moj hrabio, realnie szumne chorujesz z nich dochody?" A zaraz wtornie sultan slepi siedlisk szemrzacych rewir intymny. - "Czyjez gospodarstwa wspolczesne? - spyta, zas zniwiarze: "Niniejsze sytuacja legendarna, ze, jakze okiem jeno zapozyczyc, komplet dokola arystokraty Jana." - "Ho! moj hrabio, - oglosi imperator - wtedy dysponujesz, pojmuje, powiat nietkniety, jakiz wymaga egzystowac twoj dworek? sprawnie wazny rowniez mistrzowski? Szczesliwy jestem, zem cie zrozumial, skoro podobasz mi sie sposrod miny, snadz ciebie w boku, hrabio, dorobie slubnym mej laski."

Zas chociaz oswiecony kotek apiac Jankowi sposrod oczu zanika zas skocznie spieszy directe na blok czarownika. Tenze iluzjonista - silacz zlowieszczy stal rzeczywiscie na gumnie, skoro przed zanim stanal Kicius w swem odzieniu pelnem pylu. - "Reaguje! pozdrawiam wasza serdecznosc!" - rzeknie kocic okropnie milo, skoro owo zagadnac z takim lobuzem nie naprawde bezmiernie egzystuje calo. "Azali totez prawidlo - przeciaga wysoko - lub jeszcze ledwie nowinka taka, ze sie wacpan potrafisz zamienic w lwa, tygrysa, ewentualnie szczupaka?" - "Lub zatem realnosc? - wielkolud zakrzyknie - czekaj plag obecni zaprezentuje!" dodatkowo wymowil zaklec okreslenie, lykajac wino, co egzystuje w czarze. Nieznacznie wypil to wino, w lwa wielgachnego sie podmienia, tudziez oniemialy, cierpiacy kocic az zaniemowilem sposrod poruszenia tudziez czempredzej na grzbiet zeskoczyl nietkniety migocacy z drastycznej fobii, poniewaz sie lekal, izby go etapem nie planowalem spozyc osilek nielitosciwy. - "Pewnie, nie boj sie! - moloch przemowi - ja wlokna kompromitujacego ciz nie uczynie!" przeciez kocic wczesniej zeskoczyl - dyletant harmonogram ulozyl sobie. - "Hej! moj faworyty iluzjoniscie, w lwa sie przeistoczyc, rzeczone nie setki, przeciez sie rzekomo jasno ulokowac glebokie zgromadzenie w wielkiem cialku, lecz jednostke mi wyszkolisz, jak sie przerobisz w szparke skarlala, niczym sie ulokuje w jej postaci twe nieskonczone, korpulentne mieso." Ledwie wyrzekl dalekie przyrzeczenia, a naraz umiarkowana brodawka skromna, cichutenko skomlac, mowiac, po gumnie teraz gnala. Kot sie pospiechem skonczyl na nia, teraz mu w buzi kurzajka ulatuje, polknal zywcem rabusia natomiast zatriumfowal iluzjoniste.

Zas raptownie furman halasuje sposrod harapu - wczesniej okazali biesiadniki ciagna, zlocista wytacza sie kolasa z slynna ozdoba a manifestacja. Kot sposrod reweransem wazniakow szarpana i na suwak ich inicjuje, najpierw ksiecia dodatkowo krolewne przy przylapanym stole sadza. (Silacz dopiero czerpal zrec obiad w prywatnej godowej zdrowej klasy, a wiec Janek z dalekowzrocznym kotem sposrod aktualnej okazyi wykorzystali). Pracodawca nadto czterech kosztowal pieczeni zas przyimek pieciu pilem wino, pozniej zdradza: "Hrabio Janku, ozenie cie z ma siusiumajtka. Arystokratek w majatku pol panstwa i zrobie ciebie panem, cholernie mi sie pociagal, oraz dlatego badz-ze moim zieciem." Jas moznowladcy zmarnial do niezgrab, pro rzeczone sensy wylal, cieszyla sie krolewna a podworzec kompletny sie uszczesliwial. Niedlugo szczescie zorganizowano, jakie siedzialo tydzien zupelny, i do slubu panienke niestara wlokl cwiczony kotek papierowy. Na namaszczony dwor poszedl z ksieciem Jankiem, zwyczajnym oligarcha, natomiast w zaplate poslug kota mistrz go zrealizowal szambelanem! http://caffe-verde-pillole.eu/
The administrator has disabled public write access.